0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Ruajtja e privatësisë

Departamenti i Furnizimit Mjekësor respekton privatësinë e informatave personale ose shëndetësore të klientëve të saj dhe në asnjë rrethanë nuk do të shkëmbejë, shesë ose ndryshe përhapë përdorimin e çdo informacioni të mbledhur në faqen e internetit, me telefon ose me postë. Të gjitha informatat e grumbulluara do të mbahen konfidenciale dhe përdoren vetëm për t'u shërbyer klientëve ose siç kërkohet me ligj.

 

Departamenti i Furnizimit Mjekësor mund të përdorë cookie për të përmirësuar shfletimin tuaj online dhe përvojën e blerjeve. Këto cookies nuk do të ruajnë ndonjë informacion personal siç është emri juaj, adresa fizike, adresa e-mail ose numri i telefonit. Ata thjesht na informojnë se keni vizituar më parë faqen tonë.

"Cookies" apo biskotat janë pjesë e vogël e informacionit që ruhen nga shfletuesi juaj në hard drive të kompjuterit tuaj. Biskotat tona nuk përmbajnë asnjë informacion personal identifikues, por na bëjnë të mundur që të personalizojmë faqen tonë në shtëpi për ju dhe të na lejojë të ruajmë artikujt në karrocën tuaj në mes të vizitave. Shumica e shfletuesve të internetit automatikisht pranojnë cookie, por zakonisht mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj për ta parandaluar atë që ta bëjë këtë. Edhe pa cookie, ende mund të përdorni shumicën e veçorive në dyqanin tonë, duke përfshirë vendosjen e artikujve në karrocat e blerjes dhe blerjen e tyre.

Mbajtja e informacionit tuaj personal konfidencial është një prioritet i lartë për të gjithë punonjësit e Departamentit të Furnizimit me Furnizime Mjekësore.

 

Ne do të ruajmë, sipas standardeve më të rrepta të sigurisë dhe konfidencialitetit, të gjithë informacionin jopublik, personal që klientët tanë ose përfaqësuesit e klientëve tanë ndajnë me ne. "Informacioni jopublik, personal" përfshin informacione të tilla si emri i klientit, adresa, numri i telefonit, numri i sigurimeve shoqërore, data e lindjes, historia e përdorimit të internetit dhe aplikacionet në internet ose format e tjera dhe informacioni mjekësor.

 

Ne do të mbajmë masa mbrojtëse, fizike dhe elektronike, për të mbrojtur atë informacion. Ne do të zhvillojmë biznesin tonë në një mënyrë që ruan informacionin personal të klientit të sigurt.

 

Ne do të kufizojmë mbledhjen dhe përdorimin e informacionit të klientit në minimumin e kërkuar për të ofruar shërbime superiore dhe për të kryer biznesin tonë. Ne mbledhim informacion personal për klientët nga burimet e mëposhtme:

 

Kërkesat tuaja në Departamentin e Furnizimit Mjekësor përmes telefonit, faksit, Email-it, korrierit të postës, ose faqes sonë të internetit;

 

Transaksionet tuaja me ne, bashkëpunëtorët tanë të internetit ose të tjerë; dhe

 

Transaksionet tuaja me palët e treta jo të lidhur.

 

Është politika jonë që punonjësit e autorizuar të Departamentit të Furnizimit me Medikament mund të kenë qasje në të dhënat personale vetëm në bazë të nevojës për ta njohur. Ne mund t'ju kontaktojmë për kërkimin e fondeve / zgjidhjen e llogarisë, shitjet ose dërgesat e produkteve. Furnizuesi Medical Depot punonjësit që shkelin Politikat tona të Privatësisë janë subjekt i masave disiplinore.

 

Ne nuk do të ndajmë informacionin personal të klientit (të klientëve aktualë apo ish-klientë) jashtë Departamentit të Furnizimit Mjekësor për ndonjë qëllim tjetër përveçse për të lehtësuar pagesën për shërbimet e kryera ose për kompanitë e sigurimit të klientëve ose agjencitë e mbledhjes, përveç nëse zbulimi është autorizuar nga klienti ose lejohet ose kërkohet me ligj.

 

Sa herë që ne mbajmë organizata të tjera për të ofruar shërbime mbështetëse në emër të Departamentit të Furnizimit Mjekësor, ne do t'u kërkojmë atyre të mbrojnë informacionin personal të klientëve.

 

Ju lutemi na kontaktoni nëse ka ndonjë ndryshim në të dhënat tuaja personale.

 

Kur është e nevojshme, do të shqyrtojmë dhe rishikojmë Politikat tona të Privatësisë për të mbrojtur informacionin e klientit.

 

  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.