0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Regjistrimi

1. Regjistrim (Krijimi I llogarisë)

Regjistrimi bëhet vetëm një herë dhe herën tjetër që ju vizitoni Koslabor.com, përdorni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin.

 

Regjistrimi bëhet duke zgjedhur opsionin "regjistrimi", ose kliko KËTU

Zgjedhni opsionin "KLIENT I RI" dhe shtypni butonin regjistrimi. Jepni shenimet e juaja  dhe e-mailin dhe numrin e telefonit apo mobilit. 

Ju duhet të jepni email adresën tuaj të saktë, me ç'rast do ta pranoni një mesazh për ta konfirmuar regjistrimin dhe më tej do të pranoni email për të përfunduar regjistrimin. (ne rast se nuk e keni parnuar emailin, ju lusim qe te shiqoni ne junk mail). Më tej, shfaqet faqja, shkruajeni fjalëkalimin dhe konfirmojeni hyrjen duke klikuar butonin e duhur.

 

Shënim: Siç është e zakonshme në të gjitha faqet e internetit për regjistrim, është e domosdoshme që shfletuesi juaj të mbështes "cookies". "Cookies" janë të përfshirë si standard në shumicën e shfletuesve te Internetit.

  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.