Orabloc 1:100.000 1x50 cartridges

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

20,00 €
Prodhuesi: Pierrel
Orabloc® është një anestetik lokal amide që përmban një vazokonstriktor të treguar për anestezi lokale, infiltrative ose përçuese në të dy procedurat dentare të thjeshta dhe komplekse.
Orabloc është në dispozicion në dy formulime epinephrine: 1: 200,000 - zakonisht përdoret për procedurat rutinore dhe 1: 100,000 - kur kërkohet homeostasis ose vizualizimi i përmirësuar i fushës kirurgjikale. - Articaine Hydrochloride 4% me Epinephrine - Fillimi i shpejtë i anestezisë brenda 1-3 minutash - Anestezioni i plotë zgjat nga 45 - 75 minuta për fishek - Një jetë 24-mujore në temperaturë dhome - Pa edetate natriumi, pa metilparaben dhe pa latex - Çdo Orabloc® fishek është vulosur individualisht në flluskë për mbrojtje maksimale gjatë ruajtjes dhe trajtimit

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.