0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

I vogël, i lëvizshëm dhe i lehtë për t'u përdorur, OMRON Soft Touch është projektuar për t'u përshtatur në dorën ose xhepin tuaj dhe mund të përdoret diskretisht. Zgjidhni një nga 3 programet e paracaktuara për të përshtatur trajtimin tuaj për shpatullën, belin dhe të vetmin. Këto programe të paracaktuara janë të këmbyeshme dhe mund të përdoren në zona të shumta të trupit. Pajisja bazohet në teknologjinë TENS.   Video Link

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.