MultiCare In - Multiparameter

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

35,00 €
Prodhuesi: BSI Diagnostic
Multicare In - Multimetër

multiCare në © është një multiparametër i ndihmës diagnostike me aspirator kapilar për përcaktimin e paramenterëve vijues:

glukozë

kolesterol

triglyceride

 

MultiCare IN është zhvilluar për të ekzekutuar disa vendosmëri nga gjurmët e gishtave thjesht duke ndryshuar rripin.

MultiCare IN është një sistem i ri i dedikuar për monitorimin e glukozës, kolesterolit dhe triglicerideve në gjakun e plotë.

Sistemi multiCare IN përdor dy teknologji të ndryshme:

AMPEROMETRIC me multiCare IN glukozë Elektroda shiritash

REFLECTOMETRIC me multiCare IN kolesterolit dhe triglicerideve shirita

 

 

Lehtë për t'u përdorur me futje të jashtme të të dhënave

Ekran i gjerë

Kapaciteti i memorjes 500 rezultate testimi

Tregues i nivelit mesatar të glukozës në 7, 14, 21, 28 ditëve të fundit

Pastrim i lehtë i pjesës optike nga hapja e poshtëme e mbuluar

Transferimi i të Dhënave në PC

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.