Laryngeal mask airways

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

15,00 €
Prodhuesi: Intersurgical
Laryngeal mask airways - Maskë laringale

Në raste urgjente, anesteziologji

Madhësia: 1, 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5

Për shkak të shqetësimeve në rritje rreth rrezikut të infeksionit të kryqëzuar, Intersurgical ka zhvilluar një maskë me përdorim të vetëm, të rrugëve ajrore të laryngut: Solus - ideale për përdorim në anestezi dhe mjekësi emergjente.

Materialet e përdorura në prodhimin e Solus janë zgjedhur në mënyrë specifike për të siguruar produktin me cilësi, fleksibilitet dhe forcë të nevojshme për të punuar në mënyrë efektive brenda një sërë aplikacionesh klinike të kërkueshme, siç është anestezia pediatrike.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.