BEURER BY 52 Baby ngrohës ushqimi

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

25,00 €
Prodhuesi: Beurer
Beurer BY52 baby food and bottle warmer
A helping hand for parents and children

2 në 1 - ushqimi i foshnjës dhe shishe ngrohëse mund të ngroheni ushqimin e foshnjës dhe ta mbani të ngrohtë. Ushqimi nxehet butësisht dhe në mënyrë të barabartë. Aksesorët janë të sigurta në pjatalarëse.

 

2 në 1 - ngroh baby ushqim dhe e mban atë të ngrohtë

Shfaqja e temperaturës digjitale

Me ekran LED

Me ngritësin për të hequr lehtësisht kavanoza

I përshtatshëm për të gjitha shishe dhe kavanoza në dispozicion në treg

Pajisje të sigurta në pjatalarëse

Me kapak

Sinjal optik dhe llambë treguese

Ndalimi automatik

 


Shkarko manualin
(pdf/13.06.2018/2 MB

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.