Alkool 1L 70%

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

4,00 €
Prodhuesi: A & A Pharma
Alkool 1L 70% Alkool 1L 90%,95%,96%
Alkool Etilik i Çnatyruar 70% Përdorimi: Antiseptik dhe dezinfektues për përdorim të jashtëm Perdoret gjeresisht per dezinfektim perpara dhe pas injeksioneve,per dezinfektim te objekteve te ndryshme ne spitale,shtepi,kopshte,cerdhe etj... Veprimi: vret mikrorganizmat duke denaturuar proteinat dhe shkrire lipidet e tyre, ndaj ka spektër të gjerë veprimi kundër: baktereve, përfshirë mycobacteret (baktericid), viruseve (disa lloje), majave/kërpudhave, (nuk është sp — at A&A PHARMA.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.