Peshore HN289

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

23,00 €
Prodhuesi: Omron
Omron Digital HN 289 Scale
Njësia dixhitale personale Omron HN289 është e përkryer për të monitoruar peshën tuaj në shtëpi. Saktësia e kësaj shkalle peshimi është e tillë që do të zbulojë një ndryshim të lehtë të peshës deri në 100g! Kjo shkallë: Ka katër sensorë në çdo cep të shkallës për të ndihmuar në peshimin e saktë Ka funksionin on / off automatik që ndizet brenda 16 sekondave, ndërsa nuk është në përdorim Ka peshë të shfaqur në një ekran LCD të madh në qendër të lartë të shkallës Është ultra i hollë - më pak se 2cm i trashë dhe i hijshëm, me një sipërfaqe jo-rëshqitëse të qelqit të zbutur për sigurinë Masa një gamë peshe prej 5kg deri 180kg

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.