Termometër omron eco temp basic OMRON

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

5,00 €
Prodhuesi: Omron
Omron Eco Temp Basic Thermometer
Omron Eco Temp Basic është një model i thjeshtë dhe i dizajnuar mirë për përdorim në shumë mjedise. Ky termometër dixhital i vogël dhe kompakt ka një tip të rrumbullakosura për një rehati më të madhe deri samerret një lexim. Butoni i ndezjes e bën Ecot Temp të shpejtë dhe të thjeshtë për t'u përdorur. Vjen me një fotrollëmbrojtëse të dobishmepër ruajtje të lehtë.   Termometër digjital temperature për përdorim oral, axillary ose rektal Pika e rrumbullakët për rehati të shtuar gjatë marrjes së matjes Tregon leximet në Celsius ose Fahrenheit Ju mundëson të rishikoni leximin e mëparshëm të marrë Bateri e shkëmbyeshme

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.