0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Stetoskop Littmann classic II infant 2114

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

120,00 €
Prodhuesi: Littmann
3M™ Littmann® Classic II Infant Stethoscope - Black 3M ESPE

3M ™ Littmann® Classic II infant stetoskop bazohet në dizajnin e provuar të stetoskopëve Littmann Classic. Është një mjet klinik i besueshëm dhe i vështirë për vlerësimin fizik, monitorimin dhe diagnozën e pacientëve më të vegjël.

Stomatoskopi 3M ™ Littmann® Classic II Infant është projektuar posaçërisht për përdorim në pacientët më të vegjël. Ai jep ndjeshmëri të lartë akustike, përmes pjesës së përparme të dyfishtë, për tingujt e frekuencave të larta dhe të ulëta. Përdoret nga profesionistët mjekësorë dhe studentët ashtu që të identifikojnë, dëgjojnë dhe studiojnë zemrën, mushkëritë dhe tingujt e tjerë të trupit për vlerësimin fizik dhe diagnozën në pacientët e mitur.

 

Aplikime të sugjeruara

Përdoret si një ndihmë diagnostike si pjesë e vlerësimit fizik të një pacienti. Idealisht e përshtatshme për pediatri, neonatologë ose infermierë NICU

 

Karakteristikat:

Doreza e dyfishtë me diafragmë të vogël 2.7cm është ideale për pacientët pediatrikë.

Dizajni i gjithanshëm i përshtaur për gjoksn siguron ndjeshmëri të lartë akustike me dy diafragma lundruese dhe zile të hapura.

Diafragma e butë, rehati rehati për pacientin.

Prerja e butë me mbyllje të butë sigurojnë një vulë të shkëlqyer akustike dhe një përshtatje të rehatshme.

 

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.