Inhalator

Rezultati 1 - 9 nga 14

RINO shower micronised nasal shower PIC SOLUTION

6,00 €
Rino shower - Një pajisje mikronizuese e hundës nga Pic, e cila ndihmon për të pastruar zgavrën tuaj të hundës dhe për të hydratuar mukozën tuaj.

Hot top 2 eco pediatric

5,00 €
Hot top 2 eco pediatric Maskë inhalatori për fëmijë

Quadralite Mask - Maskë Quadralite

5,00 €
QuadraLite™ anaesthetic face masks Quadralite - Maske fytyre për anestezion

Inhalator-NEB-U22 OMRON

70,00 €
Inhalator-NEB-U22 OMRON
Faqja 1 nga 2