Prodhuar me materiale me cilësi të lartë dhe hypoallergenic.

Lancet janë tërësisht sterilë, kështu që nuk kërkojnë përpunim shtesë dhe janë gati për t'u përdorur.

Trashësia e gjilpërë - 28G (0.33 mm), e përshtatshme për pacientët që kanë lëkurë të trashë.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.