0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Prodhuar me materiale me cilësi të lartë dhe hypoallergenic.

Lancet janë tërësisht sterilë, kështu që nuk kërkojnë përpunim shtesë dhe janë gati për t'u përdorur.

Trashësia e gjilpërë - 28G (0.33 mm), e përshtatshme për pacientët që kanë lëkurë të trashë.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.