Accu-Chek Softclix lancing device

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

5,00 €
Prodhuesi: AccuChek
Accu-Chek® Softclix lancing device,
Pajisje Accu-Chek® Softclix

Pajisje Accu-Chek Softclix është projektuar për rehati. Është e lehtë për t'u përdorur dhe do të thotë monitorim më pak i dhimbshëm i glukozës në gjak.

 


 

Accu-Chek Softclix lancing device user's guide

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.