0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

ACCU-CHEK Active Kit mmol/L

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

15,00 €
Prodhuesi: AccuChek
The Accu-Chek Active offers easy-to-learn blood glucose testing with a simple two button navigation and large display.

Accu-Chek Active ofron testime të lehtë për të glukozës në gjak me një buton të thjeshtë me dy butona dhe ekran të madh.

Si të përdorni matësin e glukozës në gjak Accu-Chek Active

Matja

Sigurohuni që duart të jenë të pastra dhe të thata.

Merrni një shirit prove nga shishja dhe mbylleni menjëherë. Metri kthehet automatikisht pas futjes së shiritit të testimit në udhëzuesin e shiritit të testimit në drejtimin e shigjetave.

Pas një kontrolli të shkurtër të ekranit dhe konfirmimit të numrit të kodit (duhet të korrespondojë me kodin në shishe), shfaqet shiriti i testimit dhe simbolet e rënies së gjakut në ekran. Aplikoni rënie të gjakut në zonën e provës dhe hiqni gishtin. Merrni rezultatet pas 5 sekondave.

Accu Metër fiket automatikisht duke hequr shiritin e testimit. Rezultati është ruajtur në kujtesë me datën dhe kohën.


 

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.