Accu check Active 50 teste

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

10,00 €
Prodhuesi: AccuChek
Accu-Chek Active test strips

Rripat e provës Accu-Chek janë të dizajnuara për trajtim të lehtë dhe lejojnë dozimin jashtë matësit.

 

Madhësia e vogël e mostrës. Accu-Chek strips provë aktive kërkojnë vetëm një mostër të vogël të gjakut për të kryer një test të glukozës në gjak - vetëm 1-2μl gjak.

Veprim kapilar. Veprimi i thjeshtë kapilar tërheq gjakun në shirit për një test të shpejtë dhe të besueshëm të glukozës në gjak.

Dozimi jashtë metrorit. Gjaku mund të zbatohet në shiritin e provës jashtë matësit duke lejuar fleksibilitet më të madh dhe është veçanërisht i dobishëm për njerëzit që kanë çështje të shkathtësisë.

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.