Manzhetë Large cuff CL2

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

35,00 €
Prodhuesi: Omron
Manzhetë e madhe (32-42 cm) për monitorët e presionit të gjakut të krahut të sipërm Omron.
Kompatibil për monitorët e presionit të gjakut M2 Basic, M2 Classic dhe M3.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.