0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Tensiometer

Rezultati 1 - 9 nga 23

Tensiometër - MIT Elite Plus

80,00 €
MIT Elite Plus – Tensiometer - Paisje plotësisht automatike për matjen e tensionit me siguri të lartë.

Tensiometër M3 Omron

55,00 €
Monitor i shtypjes së gjakut, i avancuar dhe i lehtë për t'u përdorur

Tensiometër Omron M2 Basic

34,00 €
Omron M2 Basic - matës i shtypjes së gjakut.

Tensiometër Omron M2

37,00 €
Omron M2 - matës i shtypjes së gjakut.

Tensiometër M6 Comfort - Omron

65,00 €
OMRON M6 Comfort vjen me teknologjinë Intelli Wrap Cuff, e cila mbështet 360 gradë saktësi, duke mundësuar rezultate të sakta në çdo pozicion rreth krahut të sipërm¹.

Tensiometër Mit Elite Plus

75,00 €
Matës i shtypjes së gjakut - Tensiometer Mit Elite Plus

Tensiometër M1 Plus - Omron

35,00 €
OMRON M1 Plus, matës gjysmë-automatik i krahut të monitorimit të gjakut

Tensiometër RS2 - Omron

40,00 €
Omron RS2 - tensiometër

Tensiometër M1 - Omron

30,00 €
Omron M1 Tensiometër
Faqja 1 nga 3
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.