Clinisponge Absorbable Haemostatic Gelatin Sponge

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

4,00 €
Prodhuesi: Yücel Medikal
Perdoret per ndaljen e gjakderdhjes
80x50x10mm,70x50x10mm

CLINISPONGE ®
Hemostatik i absorbueshëm
Sfungjer i xhelatinës

Clinisponge është një sfungjer i xhelatinës me implantabilitet steril, absorbues me efekt hemostatik. Clinisponge është treguar për procedurat kirurgjikale për të ndaluar gjakderdhjen kapilar, gjakderdhjeje venoze dhe uljen kur metodat konvencionale janë jopraktike dhe joefikase.

Clinisponge është prodhuar nga xhelatina farmaceutike e pastruar. Sfungjeri ka një porozitet uniform dhe reagon natyrshëm në procesin e koagulimit. Për shkak të strukturës së saj, trombocitet e gjakut kapen dhe aktivizohet kaskada e koagulimit; transformimi i fibrinogjenit të tretshëm në një rrjet të fibrinës së pazgjidhshme e cila ndalon gjakderdhjen.

Gjithsesi, Clinisponge absorbohet plotësisht brenda 3-4 javëve kur implantohet në ind; sasia e përdorimit, varësisht nga fusha e aplikuar për të absorbuar mund të ndryshojë. Clinisponge është një produkt natural dhe biokompatibil; tolerohen mirë nga indet.

Clinisponge është flluskë e dyfishtë e paketuar dhe sterilizuar nga irridiation gama.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.