-POVIDON JOD 10% tretesire Dezinfektues dhe antiseptik për perdorim të jashtëm Povidon Jod është një zgjidhje praktike për trajtimin e plagëve të vogla dhe infeksioneve të lëkurës. Përbërësi aktiv është povidon jodi (10% ne jod), është aktiv në bakteret Gram + dhe Gram-, në kërpudhat dhe disa viruse. — at A&A PHARMA

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.