0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Alkool Etilik i Çnatyruar 70% Përdorimi: Antiseptik dhe dezinfektues për përdorim të jashtëm Perdoret gjeresisht per dezinfektim perpara dhe pas injeksioneve,per dezinfektim te objekteve te ndryshme ne spitale,shtepi,kopshte,cerdhe etj... Veprimi: vret mikrorganizmat duke denaturuar proteinat dhe shkrire lipidet e tyre, ndaj ka spektër të gjerë veprimi kundër: baktereve, përfshirë mycobacteret (baktericid), viruseve (disa lloje), majave/kërpudhave, (nuk është sp — at A&A PHARMA.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.