Shampon kundër renies së flokëve 400ml

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

5,00 €
Prodhuesi: Vivaco
Shampon kundër renies së flokëve 400ml

Shampo shumë efektiv kundër humbjes së flokëve me rodhe për përdorim të përditshëm në humbje të tepërt të flokëve. Rivendos  forcën e fibrave të flokëve, ndihmon në ruajtjen e rritjes së flokëve. Kjo është një shtesë ideale për trajtimin e humbjes së flokëve. I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve. Përbërës aktiv: Pro-vitaminë B5, ekstrakt rodhe - nxit densitetin e flokëve dhe rritjen, jep vëllim.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.