Krem për shputa me Tea Tree Oil dhe kanabis

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

2,50 €
Prodhuesi: Vivaco
Krem për shputa me Tea Tree Oil dhe kanabis

Formula efektive me një përmbajtje vaji Tee Tree zbut lëkurën e thyer dhe me ka efekte antibakteriale. Krema për këmbë mbron nga kërpudhat duke lënë lëkurën pa erë dhe pa acarim.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.