0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Listingu

Megafill MH Basic kit 8x4.5g, c-cid, c-bond

85,00 €
Megafill MH është një kompozit Microhybrid për restaurime në zonën e dhëmbëve anterior dhe posterior.

C-bond 5ml

10,00 €
C-Bond është një ngjitës dentar shërues dhe përdoret në terapi të mbushjes si lidhje ngjitëse, si dhe lidhje gjatë riparimit të punimeve të rrëshirëve, qeramikës, kurorës dhe urës.

Comfort-in starter pack soft

350,00 €
Infuzion pa gjilpëra subcutaneus

LED.B Curing Light WOODPECKER

55,00 €
Woodpecker wireless led dental curing light LED-B Klasike dhe të qëndrueshme, Wireless

LED.D Curing Light WOODPECKER

55,00 €
LED.D Curing Light WOODPECKER Tre mënyrat e funksionimit janë opsionale dhe të pakufizuara. Wireless

Iodoform paste 15g

28,00 €
Iodoform Paste është një përgatitje për trajtimin e kanalit dhe kariesit të infektuar, si dhe për xhepat e gingivitetit të ulur

Aphtisol 15ml

18,00 €
Zgjidhja për trajtimin e mukozës ulcerative dhe aphtae.

Calcipast 2.1g

10,00 €
Pastë hidroksid kalciumi për mbulesën direkte dhe indirekte të pulpës.

Tensiometër M3 Omron

55,00 €
Monitor i shtypjes së gjakut, i avancuar dhe i lehtë për t'u përdorur
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.