Tensiometër - MIT Elite Plus

80,00 €
MIT Elite Plus – Tensiometer - Paisje plotësisht automatike për matjen e tensionit me siguri të lartë.

BEYOND® II Whitening Accelerator

950,00 €
Zbardhim profesional i dhëmbëve në zyrë.

e-scope® Otoscopes

55,00 €
Dritë e ndritshme, teknologji jeshile!

G-Premio BOND Refill EEP

80,00 €
G-Premio BOND është një agjent ngjitës me një shishe që është në përputhje me të gjitha mënyrat e gravimit.

Gradia Direct

28,00 €
Gradia Direct është një përbërje hibride universale e ndriçuar nga drita, e dizajnuar për mbushje estetike.

Gradia Direct Syringe Intro Kit

230,00 €
Materiali kompozit me një larmi të ngjyrave dhe efekteve. Efekti kameleon e bën të lehtë dhe të shpejtë për të punuar edhe duke përdorur një teknikë me ngjyra të vetme. Përputhje e përsosur, kohë e

Gradia Direct Flo A2

18,00 €
GRADIA® DIRECT Flo A2

Essentia Starter Kit Syringe EEP

220,00 €
Zhvilluar nga GC së bashku me një grup të klinikanëve, ESSENTIA bazohet në përvojën e hijëzimit të ekspertëve të estetikës.

Essentia Syringe

35,00 €
Restaurues i përbërë universal radiopak.
Faqja 1 nga 49