Inhalator A.I.R. NE-C28P OMRON

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

50,00 €
Prodhuesi: Omron
OMRON CompAIR C28P është një inhalator kompresor, i projektuar për trajtimin e pengesave ne rrugët e poshtme të frymëmarrjes.
Inhalator-kompresor i fuqishëm dhe me efikasitet të lartë për përdorim të shpeshtë Efikasiteti i tij për të lehtësuar simptomat e kushteve të tilla si astma, bronkit dhe COPD, është vërtetuar nëpërmjet studimeve klinike. Sigurimi i një trajtimi të shpejtë të frymëmarrjes dhe një dizajn të fuqishëm, CompAIR C28P është veçanërisht i përshtatshëm për pacientët të cilët kërkojnë inhalim të shpeshtë.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.