Sanabrux Bruxism dental protector

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

40,00 €
Prodhuesi: Oscimed
Pajisje qe perdoret kunder erozionit te dhembeve si shkak i bruksizmit
Çfarë është Bruxism?   Bruksizmi është një ves që prek rreth 8-10% të popullsisë. Karakterizohet nga thërrmimi i dhëmbëve dhe shtrëngimi i nofullës. Kjo shkakton erozionin e dhëmbëve dhe thyerjen e dhëmbëve, çrregullimet e nofullës (dhimbje dhe lëvizje të kufizuar) dhe dhimbje koke.   Si funksionon mbrojtja Sanabrux? Sanabrux është një fole dentare fleksibël. Mbron dhëmbët kundër erozionit për shkak të bruksizmit, thërrmimit të dhëmbëve.   Është një pajisje mjekësore e patentuar.   Indikacionet • Mbron dhëmbët nga erozioni për shkak të bruksizmit, rëndimit dhe thërrmimit të dhëmbëve.   Kontraindikationet • Çrregullime të rënda periodontale. • Më pak se 8 dhëmbë në harkun e poshtëm. • Nëse dhëmbët janë të paqëndrueshme, këshillohuni me dentistin tuaj. • Përdoruesit nën 18 vjeç.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.