0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Të tjera

Rezultati 1 - 7 nga 7

Somnolis Pajisje qe perdoret per ndalimin e gerrhatjes

20,00 €
Somnolis Pajisje qe perdoret per ndalimin e gerrhatjes

ClipAir nasal dilator M size

8,00 €
ClipAir nasal dilator M size Pajisje qe lehteson frymemarrjen dhe ndalon gerrhatjen

Cansin nasal strip

1,20 €
Cansin nasal strip Fllaster per ndalimin e gerrhatjes

NBF Gingival Gel

6,00 €
NBF Gingival Gel Ndalon erën e keqe te gojës, gjakderdhjen nga gingiva

Sanabrux Bruxism dental protector

40,00 €
Pajisje qe perdoret kunder erozionit te dhembeve si shkak i bruksizmit
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.