Waterpik® Orthodontic Tip

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

7,00 €
Prodhuesi: Waterpick
Për modelet WP - 100/105/110/120/130/250/260/300/360/365/440/450/455/460/480/660/900

Për pajisjet ortodontike dhe briketet e dhëmbëve. Klinikisht provuar për të hequr tre herë më shumë pllakë  dhe për të përmirësuar ndjeshëm shëndetin e gingivës për pacientët ortodontikë.

 

Furça inovative largon pllakën e vështirë për tu arritur rreth briketeve ortodontike dhe telave. Ai gjithashtu ndihmon në largimin e baktereve dhe mbeturinave të ushqimit nga dhëmbët dhe nën mishrat e dhëmbëve.

 

Ndrrimi çdo 3 muaj.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.