0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

  Seti përmban matricat nga 1 në 18, pra edhe matricat e përparme 11,12 dhe format X shtesë 17 dhe 18 për kariesin subgingival.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.