LED.D Curing Light WOODPECKER

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

55,00 €
Prodhuesi: Woodpecker
LED.D Curing Light WOODPECKER
Tre mënyrat e funksionimit janë opsionale dhe të pakufizuara. Wireless

Shkarko broshuren ne linkun e meposhtem:

Broshura PDF

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.