Yellow Porcelain Etch

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

16,00 €
Prodhuesi: Cerkamed
Yellow Porcelain Etch 2ml
  YELLOW PORCELAIN ETCH përdoret për gdhendjen e porcelanit gjatë riparimit të protezave, si dhe për gërshetimin e porcelanit prej guri, kurora dhe zbukurim përpara çimentimit të tyre.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.