0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

NBF Gingival Gel

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

6,00 €
NBF Gingival Gel
Ndalon erën e keqe te gojës, gjakderdhjen nga gingiva

Xhel gome për mbrojtjen dhe shërimin e mukozës së gojës

Ky xhel dhe teknologjia janë zhvilluar nga Instituti NanoCureTech (Instituti për Nano-Bio Fusion Technology), i formuar në vitin 2007.

Aktualisht ky institut është mbajtës i disa patentave botërore, për shkak të produkteve të saj inovative medicinale dhe kozmetike, dhe eshte një nga qendrat kryesore në këtë fushë në botë.

Për shkak të natyrës NANO-COMPLEX, kur NBF GINGIVAL GEL aplikohet në gingivë,  ajo absorbohet në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe të shpejtë në ato qeliza dhe pastaj qëndron në gingivë dhe mukus me përdorimin e nano-bioaktiv filmit mbrojtës .

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.