0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Gradia Direct

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Nuk ka stok

28,00 €
Prodhuesi: GC
Gradia Direct është një përbërje hibride universale e ndriçuar nga drita, e dizajnuar për mbushje estetike.

Gradia Direct është një përbërje hibride universale e ndriçuar nga drita, e dizajnuar për mbushje estetike. Materiali është në dispozicion në versionet Anterior (for dhëmbët anterior) dhe Posterior (për dhëmbët anësore), e cila lehtëson kryerjen e lehtë të restaurimeve të padukshme pothuajse krejtësisht të ngjashme me pamjen natyrore të dhëmbëve në aspektin e balancimit të ngjyrës, ngopjes, shkëlqimit dhe transparencës (" efekt kameleoni "). Direkt është gjithashtu në dispozicion në hije të veçanta të brendshme dhe të jashtme, të përdorura në rast të defekteve të mëdha që kërkojnë mbushje me teknikë me shumë hije. Ky sistem i ngjyrave ofron efekte të shkëlqyera në teknikën e vetme dhe multi-layer.

 

Gradia Direct Anterior:

- estetikë perfekte dhe butësi e sipërfaqes

- Rregullimi i përsosur i ngjyrës së mbushjes në indet përreth

- lëmuar lehtë dhe shpejt për të arritur një sipërfaqe të lëmuar.

- aplikimi: klasa III, IV, zgavrat V, humbjet e pykë, rimeso, mbyllja e diastes.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.