0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Higjiena Orale

Rezultati 1 - 24 nga 46

The Waterpik® Ultra Water Flosser

80,00 €
Waterpik® Ultra Water Flosser është mënyra më e lehtë dhe më efektive për të pastruar
Color

Vitis Orthodontic pain relief

5,00 €
Dyll për lehtësimin e dhëmbjeve nga protezat fikse

Vitis Implant Brush

5,00 €
Brushë për implante

Waterpik® Traveler™ Water Flosser

70,00 €
Waterpik® Traveler ™ Flosser Uji është mënyra më e lehtë dhe më efektive për t'u pastrim.

Waterpik® Classic Jet Tip

7,00 €
Për përdorim të përgjithshëm. Per modelet WP -360/365/440/450/455/460/480

Vitis Orthodontic Mouthwash 150ml

4,00 €
Gargare për shpërlarjen e gojës

Vitis Monotip Toothbrush

3,00 €
Përdoret për pastrimin e dhëmbëve që janë shumë të ngjeshur, për ura dhe në ortodonci.

Waterpik® Orthodontic Tip

7,00 €
Për modelet WP - 100/105/110/120/130/250/260/300/360/365/440/450/455/460/480/660/900

Vitis Gingival Toothpaste 100ml

5,00 €
Paste për trajtimin e inflamacioneve të gingivës

Halita Fluor Toothpaste 75ml

6,00 €
Largon erën e keqe dhe parandalon krijimin e pllakave bakteriale nga dhëmbët

Water Flosser Tip Storage Case - with 6 Tips

14,00 €
Seti me i popullarizuar i Waterpik® me WaterFlosser Tips në një paketim të përshtatshëm, higjenik dhe të fortë.

Vitis Gingival Mouthwash 500ml

7,00 €
Gargare për trajtimin e inflamacioneve të gingivës

Interprox Nano

5,00 €
Përdoret për largimin e biofilmit oral(pllakës bakteriale)

Waterpik Triple Sonic Replacement Brush Heads

14,00 €
Modeli i butë, me nivel të lartë dhe të ulët, butësisht, por në mënyrë efektive heq pllakën nga zonat e vështira për t'u arritur

Vitis Gingival Brush

4,00 €
Brushë per pastrimin e dhëmbëve te personat me probleme të gingivës

Interprox Conical

5,00 €
Përdoret për largimin e biofilmit oral

Vitis Sensitive Toothpaste

5,00 €
Pastë për pastrimin e dhëmbëve, riparon dhe i mbron dhëmbët

Interprox plus nano

5,00 €
Perdoret per largimin e biofilmit oral

VITIS® antikaries Toothpaste 100ml

6,00 €
Paste per pastrimin e dhembeve kunder kariesit

Perio Aid Treatment Gel Toothpaste 75ml

4,00 €
Antiseptik oral që përdoret për largimin e biofilmit oral
Faqja 1 nga 2
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.