0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Rezultati 1 - 6 nga 6

Iodoform paste 15g

28,00 €
Iodoform Paste është një përgatitje për trajtimin e kanalit dhe kariesit të infektuar, si dhe për xhepat e gingivitetit të ulur

Aphtisol 15ml

18,00 €
Zgjidhja për trajtimin e mukozës ulcerative dhe aphtae.

Prophy paste

5,00 €
Prophylaxis Paste, medium 1x50g

Endofill-root canal filling material

35,00 €
Endofill-root canal filling material 15gpowder+15ml liquid Materiali për mbushjen e kanalit

Devitalizing Paste,Arsenic Free Syringe-3.5g

30,00 €
Devitec - paste per devitalizim, pa arsenik . Pastë për devitalizimin e pulpës.

Mummifying paste 12g

28,00 €
Mummifying Paste është një preparat jo-resorbues dhe radiopak për përgatitjen e përkohshme ose të përhershme të kanalit të rrënjës, që përdoret kur nevojitet një trajtim i fuqishëm antiseptik.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.