0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Rezultati 1 - 24 nga 38

Manzhetë Large cuff CL2

30,00 €
Manzhetë e madhe (32-42 cm) për monitorët e presionit të gjakut të krahut të sipërm Omron.

Inhalator A.I.R. NE-C28P OMRON

50,00 €
OMRON CompAIR C28P është një inhalator kompresor, i projektuar për trajtimin e pengesave ne rrugët e poshtme të frymëmarrjes.

Tensiometër - MIT Elite Plus

80,00 €
MIT Elite Plus – Tensiometer - Paisje plotësisht automatike për matjen e tensionit me siguri të lartë.

Omron E4 Tens Machine

65,00 €
Omron E4 Tens Machine Lehtësues dhimbje për shpinë, shpatull, nyje dhe muskuj

Tensiometër M6 Comfort - Omron

70,00 €
OMRON M6 Comfort vjen me teknologjinë Intelli Wrap Cuff, e cila mbështet 360 gradë saktësi, duke mundësuar rezultate të sakta në çdo pozicion rreth krahut të sipërm¹.

Tensiometër M3 Omron

55,00 €
Monitor i shtypjes së gjakut, i avancuar dhe i lehtë për t'u përdorur

Termometër omron eco temp basic OMRON

5,00 €
Omron Eco Temp Basic Thermometer

Tensiometër Omron M2 Basic

34,00 €
Omron M2 Basic - matës i shtypjes së gjakut.

Omron E2 Elite

50,00 €
OMRON E2 Elite është një lehtësim i fuqishëm për dhimbje që ju mundëson të lehtësoni simptomat tuaja të dhimbjes, bazuar në teknologjinë TENS (stimulues transkúvedal nervor elektrik).

Omron Soft touch

45,00 €
Soft Touch HV-F158-E

Tensiometër Omron M2

37,00 €
Omron M2 - matës i shtypjes së gjakut.

Peshore HN289

23,00 €
Omron Digital HN 289 Scale

Tensiometër Mit Elite Plus

75,00 €
Matës i shtypjes së gjakut - Tensiometer Mit Elite Plus

Peak flow meter PFM20 OMRON

15,00 €
OMRON Light Peak Flow Meter

Inhalator me aspirator DuoBaby NE-C301E OMRON

55,00 €
Duo Baby është një nebulizer i veçantë, 2 në 1 kompresor me një aspirator të integruar të hundës që mund të ndihmojë në trajtimin e kushteve më të zakonshme të frymëmarrjes tek foshnjat.

Tensiometër Omron HEM-4500-Solar

55,00 €
Omron HEM 4500 - Solar.

Inhalator CompAir Elite NE-C30-E OMRON

75,00 €
Inhalator Kompresor Omron C30 CompAir Elite - NE-C30-E nga Omron

Tensiometër Omron M7 Intelli IT

75,00 €
Merrni të njëjtën saktësi si në zyrën e mjekut tuaj!

Inhalator NEB-NE-C801KD OMRON

45,00 €
Inhalator i heshtur për foshnje dhe fëmijë Omron CompAir NE-C801KD është një inhalator për trajtimin e pengesave ne rrugët e frymëmarrjes te foshnjet dhe fëmijët.
Faqja 1 nga 2
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.