0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Rezultati 1 - 4 nga 4

Megafill flow A2 1x2g

8,00 €
Compositi dentar i rrjedhshëm nga MEGADENTA

Megafill MH A1, 4.5g

10,00 €
Megafill MH A1, 4.5g

Megafill MH Basic kit 8x4.5g, c-cid, c-bond

85,00 €
Megafill MH është një kompozit Microhybrid për restaurime në zonën e dhëmbëve anterior dhe posterior.

C-bond 5ml

10,00 €
C-Bond është një ngjitës dentar shërues dhe përdoret në terapi të mbushjes si lidhje ngjitëse, si dhe lidhje gjatë riparimit të punimeve të rrëshirëve, qeramikës, kurorës dhe urës.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.