0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Rezultati 1 - 23 nga 23

Stainless steel

5,00 €
Harqe ortodontike.

G-Premio BOND Refill EEP

80,00 €
G-Premio BOND është një agjent ngjitës me një shishe që është në përputhje me të gjitha mënyrat e gravimit.

Nickel Titanium

8,00 €
Nicel Titanium Archwires

Gradia Direct

28,00 €
Gradia Direct është një përbërje hibride universale e ndriçuar nga drita, e dizajnuar për mbushje estetike.

Preformed Ligature

15,00 €
Preformed Ligature Wire

Gradia Direct Syringe Intro Kit

230,00 €
Materiali kompozit me një larmi të ngjyrave dhe efekteve. Efekti kameleon e bën të lehtë dhe të shpejtë për të punuar edhe duke përdorur një teknikë me ngjyra të vetme. Përputhje e përsosur, kohë e

Smile Rite Plastic

15,00 €
Smile Rite Plastic 1x10

Gradia Direct Flo A2

18,00 €
GRADIA® DIRECT Flo A2

GC Fuji PLUS

80,00 €
GC Fuji PLUS 1-1PKG

Essentia Starter Kit Syringe EEP

220,00 €
Zhvilluar nga GC së bashku me një grup të klinikanëve, ESSENTIA bazohet në përvojën e hijëzimit të ekspertëve të estetikës.

Essentia HiFlo Syringe

36,00 €
Përbërja universale - Light-cured me rrjedhshmëri të lartë

Essentia Syringe

35,00 €
Restaurues i përbërë universal radiopak.

GC Fuji I 1-1 PKG light yellow 35g 20ml

75,00 €
Jonomer qelqi për cementim

Essentia LoFlo Syringe

35,00 €
Me nuancën Essentia Universal, GC hap derën për thjeshtësim. Essentia Hije Universal është zgjidhja përfundimtare për restaurimet e pasme: një hije me një efekt të mahnitshëm përzierës.

G-Cem LinkForce Starer Kit A2

135,00 €
G-CEM LinkForce ™ është një çimento prej rrëshire ngjitëse që siguron një lidhje të fortë në pothuajse të gjitha indikacionet.

G-aenial Anterior Syringe

38,00 €
G-aenial përmban një përbërje unike e cila siguron një efekt të shkëlqyer kameleoni dhe integrim - në shumicën e rasteve me vetëm një hije.

G-aenial Posterior Syringe

38,00 €
G-aenial përmban një përbërje unike e cila siguron një efekt të shkëlqyer kameleoni dhe integrim - në shumicën e rasteve me vetëm një hije.

G-Bond Starter Kit, Bottle

70,00 €
G-Bond Starter Kit, Bottle 5ml

Axcess

26,00 €
Briketa metalike.

Chic

55,00 €
Briketa qeramike

Legend mini

44,00 €
Legend mini.

Legend medium

39,00 €
LEGEND medium .

GC Ortho Connect

39,00 €
Light-cured Orthodontic Adhesive
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.