0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Rezultati 1 - 24 nga 35

Vitis Gingival Brush

4,00 €
Brushë per pastrimin e dhëmbëve te personat me probleme të gingivës

Interprox Conical

5,00 €
Përdoret për largimin e biofilmit oral

Vitis Sensitive Toothpaste

5,00 €
Pastë për pastrimin e dhëmbëve, riparon dhe i mbron dhëmbët

Interprox plus nano

5,00 €
Perdoret per largimin e biofilmit oral

VITIS® antikaries Toothpaste 100ml

6,00 €
Paste per pastrimin e dhembeve kunder kariesit

Perio Aid Treatment Gel Toothpaste 75ml

4,00 €
Antiseptik oral që përdoret për largimin e biofilmit oral

VITIS® anticaries mouthwash 500ml

8,00 €
Gargare per shperlarjen e gojes kunder kariesit

Perio Aid Treatment mouthwash 500ml

8,00 €
Përmban 0.12 % chlorhexidine dhe 0.05 % Cetylpiridinium Chloride

Vitis Whitening Toothpaste 100ml

7,00 €
Paste per zbardhjen e dhembeve

Vitis Aloe Vera Toothpaste 100ml

6,00 €
Pastë për dhëmbë me Aloe Vera

Perio Aid Maintenance mouthwash 150ml

4,00 €
Përmban 0.05% Chlorhexidine dhe 0.05% Cetylpyridinium Chloride

Vitis Whitening për shpërlajren e gojës 500ml

8,00 €
Gargare per zbardhimin e dhembeve 500 ml

Vitis Orthodontic Mouthwash 500ml

7,00 €
Gargare për shpërlarjen e gojës

Vitis Orthodontic Toothbrush

4,00 €
Brushë për pastrimin e dhëmbëve te personat me proteza fikse
Faqja 1 nga 2
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.