0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Rezultati 1 - 10 nga 10

Calcipast 2.1g

10,00 €
Pastë hidroksid kalciumi për mbulesën direkte dhe indirekte të pulpës.

Canal Clean

6,00 €
Canal Clean 45ml

ENDO-Solution

15,00 €
Endo-Solution EDTA 17%

Alustat gel

10,00 €
ALUSTAT gel 5ml.

Alustat Foam

24,00 €
Alustat foam 4x0.8g .

Iodoform

24,00 €
Iodoform 30g.

Red Detector

9,00 €
Red Detector 2ml.

Yellow Porcelain Etch

16,00 €
Yellow Porcelain Etch 2ml

ENDO-PREP gel

10,00 €
ENDO-PREP gel 5ml.

CANAL Detector

10,00 €
Canal Detector 2ml.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.