0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Material konsumues

Rezultati 1 - 24 nga 62

Megafill MH Basic kit 8x4.5g, c-cid, c-bond

85,00 €
Megafill MH është një kompozit Microhybrid për restaurime në zonën e dhëmbëve anterior dhe posterior.

Alustat Foam

24,00 €
Alustat foam 4x0.8g .

Gradia Direct Syringe Intro Kit

230,00 €
Materiali kompozit me një larmi të ngjyrave dhe efekteve. Efekti kameleon e bën të lehtë dhe të shpejtë për të punuar edhe duke përdorur një teknikë me ngjyra të vetme. Përputhje e përsosur, kohë e

C-bond 5ml

10,00 €
C-Bond është një ngjitës dentar shërues dhe përdoret në terapi të mbushjes si lidhje ngjitëse, si dhe lidhje gjatë riparimit të punimeve të rrëshirëve, qeramikës, kurorës dhe urës.

Prophy paste

5,00 €
Prophylaxis Paste, medium 1x50g

Gradia Direct

28,00 €
Gradia Direct është një përbërje hibride universale e ndriçuar nga drita, e dizajnuar për mbushje estetike.

Iodoform paste 15g

28,00 €
Iodoform Paste është një përgatitje për trajtimin e kanalit dhe kariesit të infektuar, si dhe për xhepat e gingivitetit të ulur

LumiBrite® Chairside Whitening System

55,00 €
(1) Syringe of 35% hydrogen peroxide whitening treatment (1) Syringe of Desensitizing Gel (1) Syringe of Paint-On Dental Dam (1) Jar of Lip Moisturizer (1)

Endofill-root canal filling material

35,00 €
Endofill-root canal filling material 15gpowder+15ml liquid Materiali për mbushjen e kanalit

Gradia Direct Flo A2

18,00 €
GRADIA® DIRECT Flo A2

Aphtisol 15ml

18,00 €
Zgjidhja për trajtimin e mukozës ulcerative dhe aphtae.

Hoffmann's CEMENT

18,00 €
Hoffmann's Lëng

G-Premio BOND Refill EEP

80,00 €
G-Premio BOND është një agjent ngjitës me një shishe që është në përputhje me të gjitha mënyrat e gravimit.

Calcipast 2.1g

10,00 €
Pastë hidroksid kalciumi për mbulesën direkte dhe indirekte të pulpës.

Hoffmann's CEMENT

22,00 €
Hoffmann's pluhur

Essentia Starter Kit Syringe EEP

220,00 €
Zhvilluar nga GC së bashku me një grup të klinikanëve, ESSENTIA bazohet në përvojën e hijëzimit të ekspertëve të estetikës.

Orabloc 1:100.000 1x50 cartridges

20,00 €
Orabloc® është një anestetik lokal amide që përmban një vazokonstriktor të treguar për anestezi lokale, infiltrative ose përçuese në të dy procedurat dentare të thjeshta dhe komplekse.
Faqja 1 nga 3
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.