0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Filtrimi

Tensiometer

Rezultati 1 - 23 nga 23

Tensiometër Omron M2 Basic

34,00 €
Omron M2 Basic - matës i shtypjes së gjakut.

Manzhetë Large cuff CL2

30,00 €
Manzhetë e madhe (32-42 cm) për monitorët e presionit të gjakut të krahut të sipërm Omron.

Tensiometër Omron M2

37,00 €
Omron M2 - matës i shtypjes së gjakut.

Tensiometer London - Sphygmomanometer

20,00 €
Tensiometer London ngjyre e zeze - London Sphygmomanometer black GIMA

Tensiometër M6 Comfort - Omron

65,00 €
OMRON M6 Comfort vjen me teknologjinë Intelli Wrap Cuff, e cila mbështet 360 gradë saktësi, duke mundësuar rezultate të sakta në çdo pozicion rreth krahut të sipërm¹.

Tensiometer e-mega black/schwarz latexfrei RIESTER

45,00 €
Tensiometer e-mega black/schwarz latexfrei RIESTER

Tensiometër Mit Elite Plus

75,00 €
Matës i shtypjes së gjakut - Tensiometer Mit Elite Plus

Tensiometer ri-san combi set,slate grey + stethoscope duplex RIESTER

50,00 €
Ri-san me cilësi të lartë, sphygmomanometer me pershtatshmeri shuplake është mishërimi i dizajnit ergonomik.

Tensiometër M1 Plus - Omron

35,00 €
OMRON M1 Plus, matës gjysmë-automatik i krahut të monitorimit të gjakut

Tensiometer RS4

55,00 €
Matës i presionit të gjakut Omron RS4 .

Tensiometër RS2 - Omron

40,00 €
Omron RS2 - tensiometër

Tensiometër M1 - Omron

30,00 €
Omron M1 Tensiometër

Tensiometër Omron HEM-4500-Solar

55,00 €
Omron HEM 4500 - Solar.

Tensiometër Omron M7 Intelli IT

75,00 €
Merrni të njëjtën saktësi si në zyrën e mjekut tuaj!

Tensiometër Omron M10

85,00 €
Omron M10-IT Monitor i Gjakut

Tensiometër Omron Mit Elite

75,00 €
Omron MIT Elite – Tensiometer - Paisje plotësisht automatike për matjen e tensionit me siguri të lartë.

Printer IT-Line per I-Q132 dhe I-Q142

65,00 €
Printer IT-line për modelet i-Q 142, i-Q 132

Manzhetë HEM-RML31-E

20,00 €
Manzhete HEM-RML31-E - Omron

Manzhetë HEM-FL31-E

20,00 €
Omron Intelli Wrap Manzhetë për Intelli M6 / M3

Tensiometër - MIT Elite Plus

80,00 €
MIT Elite Plus – Tensiometer - Paisje plotësisht automatike për matjen e tensionit me siguri të lartë.

Manzhetë HEM-RML31

20,00 €
Manzhetë Omron HEM-RML31 - 22 - 42 cm

Tensiometër M3 Omron

55,00 €
Monitor i shtypjes së gjakut, i avancuar dhe i lehtë për t'u përdorur

Manzhetë Medium cuff CM2 - Omron

20,00 €
Omron Manzheta është një pajisje që përdoret me monitorët e tensionit të gjakut Omron.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.