0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Varumin

Varumin 1 dhe 2 - 200x50ml

75,00 €
Varumin® 1 Shishe qelqi që përmban 50 ml solucion për përdorim oral. Varumin® 2 Shishe qelqi që përmban 200 ml solucion për përdorim oral.

Varuflu 200ml

10,00 €
VARUFLU® është ilaç bimor që përdoret si shtesë në terapinë standarde në trajtimin e virusit të influencës A (grip), virusit të hepatitit C dhe virusit herpes simplex të tipit 1.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.