0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Suplemente

Rezultati 1 - 9 nga 31

Varumin 1 dhe 2 - 200x50ml

75,00 €
Varumin® 1 Shishe qelqi që përmban 50 ml solucion për përdorim oral. Varumin® 2 Shishe qelqi që përmban 200 ml solucion për përdorim oral.

Varuflu 200ml

10,00 €
VARUFLU® është ilaç bimor që përdoret si shtesë në terapinë standarde në trajtimin e virusit të influencës A (grip), virusit të hepatitit C dhe virusit herpes simplex të tipit 1.

Varuprostin x50 tableta

8,00 €
Ky suplement është në dispozicion pa recetë. Megjithatë, ju duhet të përdorni Varuprostin Tableta me kujdes për të arritur rezultatet më të mira prej tij.

Martanci Imunactivem 30 tableta Vitamina për fëmijë

6,00 €
Martanci Imunactivem 30 tableta Vitamina për fëmijë

Martanci Gummi 60tbl Vitamina për fëmijë në formë të gomave

10,00 €
Martanci Gummi 60 tableta Vitamina për fëmijë në formë të gomave

Martanci Gummi BoneActive 60tb Vitamina për fëmijë në formë të gomave

10,00 €
Martanci Gummi BoneActive 60 tableta Vitamina për fëmijë në formë gome

Martanci ImunoFORTE Vitamina për fëmijë

6,00 €
Martanci Inulin Vitamina për fëmijë Marťánci ImunoFORTE

Martanci Inulin Vitamina për fëmijë

6,00 €
Martanci Inulin Vitamina për fëmijë

Martanci Sirup 150ml

6,00 €
Martanci Sirup 150ml
Faqja 1 nga 4
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.