Varuprostin x50 tableta

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

8,00 €
Ky suplement është në dispozicion pa recetë. Megjithatë, ju duhet të përdorni Varuprostin Tableta me kujdes për të arritur rezultatet më të mira prej tij.

Tableta Varuprostin përmban disa bimë bimore, përfshirë hithrën (Urtica dioica) që kanë veprim diuretik, antimikrobik dhe antiinflamator, zmadhojnë volumin e urinës, rritin rrjedhën maksimale urinare, zvogëlojnë sasinë e urinës së mbetur dhe zvogëlojnë frekuencën e urinimit, të cilat moderojnë dhe zvogëlojnë simptomat e hipertrofisë beninje dhe prostatitit kronik.

Kategori ilaçe bimor
Përbërja:
Urticae radix, Tribuli herba, Visci herba, Stigmata maydis, Hyperici herba
1 paketë përmban 50 tableta.
 

Indikacionet

  • Frenon zhvillimin e prostatës
  • Lehtëson simptomat e prostatës hipertrofike
  • Ndihmon në funksionimin e fshikëzës së urinës dhe tëmthit

Vlerësimet