0 item:
 x 

Shporta juaj është e zbrazët!

Varuflu 200ml

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

10,00 €
Prodhuesi: Varumin
VARUFLU® është ilaç bimor që përdoret si shtesë në terapinë standarde në trajtimin e virusit të influencës A (grip), virusit të hepatitit C dhe virusit herpes simplex të tipit 1.
Përbërja:
 
VARUFLU® është zgjidhje për aplikim me gojë, e bërë nga nxjerrja nga barnat bimore: Ferula assafoetida dhe Visci herba. Përmban: Ferula assafoetida, herbs Visci, Parahydrohybenzoate Methyl, Parahydrohybenzoate Prophyl, Aqua purificata.
 
1 pako përmban 200 ml zgjidhje për përdorim peroral.

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.
  • Address: Rr. Ali Kelmendi- p.n (te Hotel AFA) Prishtinë, Republika e Kosovës
  • Tel: +383 (0)38 247 717
  • Mob: +383 (0)44 184 254
  • Email: Kjo adresë e-mail është e mbrojtur nga reklamat. Është e nevojshme të aktivizohet JavaScript për ta parë atë.