Permen është një produkt unik i projektuar posaçërisht për të përmirësuar aktivitetin seksual mashkullor. Ajo ka një efekt të dobishëm në funksionimin e organeve gjenitale, zgjat mbledhjen, stimulon virilitet, epsh dhe potencë.
Substancat kryesore aktive (ekstrakti L-arginine dhe Tribulus terrestris) kanë një efekt të dobishëm sidomos në cilësinë dhe kohëzgjatjen e ereksionit, dhe xhenseni rrit dëshirën seksuale - dëshirat seksuale. Në të njëjtën kohë, L-arginina dhe Tribulus pozitivisht ndikojnë në spermatogjenezën, me një rol në rritjen e pjellorisë. Përdorimi i rregullt i produktit rrit cilësinë e jetës seksuale të meshkujve.

Hulumtimet e fundit kanë treguar se rreth gjysma e meshkujve mbi moshën 40 vjeç vuajnë nga një përkeqësim i ndryshueshëm i fuqisë.
Këto probleme zakonisht karakterizohen nga një ngritje e pamjaftueshme ose e shkurtër dhe një zvogëlim gradual i oreksit seksual. Shumica e meshkujve të moshës 35-65 vjeç kanë probleme të ngjashme.

përbërësit:
Tribulus terestris - 750 mg
Xhensen (Panax xhensen) - 250 mg
El-arginine - 501 mg

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.