Martanci ImunoFORTE Vitamina për fëmijë

Shto vlerësimin tuaj |

Stoku: Në stok

6,00 €
Prodhuesi: Walmark
Martanci Inulin Vitamina për fëmijë
Marťánci ImunoFORTE

Walmark Martanci Imuno FORTE është një produkt i bazuar në natyrën e dizajnuar për mbështetje akute të imunitetit. Ajo përmban një dozë të balancuar të betaglucans, vitaminë C, dhe trëndafila të zi. Këto ekstrakte bimore kontribuojnë në funksionin normal të sistemit imunitar dhe kanë një efekt të dobishëm në rrugët e frymëmarrjes. Shtesë dietike me ëmbëlsues.
 

Produkti është i përshtatshëm për t'u përdorur për mbështetje akute të imunitetit, sidomos në periudhat e ftohjes, gjatë mbindjeshmërisë, lodhjes fizike ose mendore ose stresit.

     Pa sheqer
     Pa konservues
     Pa gluten dhe lactose

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime për këtë produkt.